GrandGårdarna

TRIVSAMT BOENDE ”MITT I BACKEN” I SÄLENFJÄLLEN

Välkommen på husesyn!
I GrandGårdarna står husen glest men bykänslan är påtaglig. 15 hus på egen tomt med sammanlagt 21 våningar och stugor att hyra, året runt där inte minst sommaren i Sälenfjällen blir allt mer uppskattad. I klart väder är det flera mils utsikt över västra Dalarna och mot Städjan.
stugorna_bild1.jpg
Nedre GrandGårdarna i två plan
– nyrenoverade fjällstugor med bl.a. helkaklat badrum och braskamin.

Dalablå och Faluröda suterränghus i två separata våningar. Trivsam storstuga med braskamin, nyupprustad köksavdelning med allt som behövs för praktiskt självhushåll, två sovrum med sammanlagt sex bäddar och helkaklat badrum med golvvärme. Bekväma soffor framför 40 tums LED-TV i övervåningen och 32 tums LED i den undre. Uppfräschad bastu för avkopplande after-ski.
52 m2, 6 bäddar
Nedre Gårdsvägen 1,2,5,6 och 10
nedre_10_malin.jpg
Nedre GrandGårdarna i ett plan med sovloft
– stilfullt lodge-inredda

För att stärka bykänslan är även enplansstugorna målade i dalablått och Falurött. Lodge-inredd storstuga med högt i tak, kök och braskamin. Tre sovrum varav ett med dubbelsäng, badrum med dubbla handfat, dusch, golvvärme, handdukstork, torkskåp och bastu. Kabel-TV med 40 tums LED-TV. Skidbod och uttag för bilvärmare. Byggåret är 2010.
65 m2, 6 bäddar
Nedre Gårdsvägen 3,4,7,8 och 12
nedre_3_richard.jpg
Övre GrandGårdarna
– genuina timmerhus

Tre timrade stugor i tvåvånings suterräng; i nedervåningen sex ordinarie bäddar i två sovrum, badrum med dusch, bastu och torkskåp. I övervåningen trivsam storstuga med sitt- och liggvänlig soffa (varifrån man kan trolla fram två extrabäddar), kabel-TV, stereoradio med CD-spelare. Välutrustad köksavdelning för bekvämt självhushåll. Skidbod och uttag för bilvärmare. Möblerad solaltan mot söder.
60 m2, 6+2 bäddar
Övre Gårdsvägen 5,7 och ?
ovre_3.jpg
GrandGårdarna Storstuga
– med gott om svängrum för elva personer

Två väl tilltagna timmerhus i två plan, tre sovrum plus sovloft med plats för elva fullvuxna som har gott om plats i två badrum och den rymliga bastun. Ett sovrum med dubbelsäng och ett med extra bred undersäng.
I övervåningen rymlig storstuga med öppen spis, kabel-TV, video, stereo med CD-spelare. Välutrustad köksavdelning med diskmaskin. Två badrum, separat toalett, torkskåp och bastu. Skidbod och uttag för bilvärmare. Även Storstugan har möblerad solaltan mot söder.
135 m2, 11 bäddar
Vrilvägen 11a och 11b
storstuga2.jpg
GrandGårdarna Vrilvägen 9A
– fyra bäddar och öppen spis

Liten lägenhet med hög mysfaktor. Fyra bäddar i två våningssängar i ett rum. Trivsamt möblerad storstuga med öppen spis, kabel-TV och välutrustad köksavdelning. Golvvärme i alla rum inklusive badrummet. Skidbod och uttag för bilvärmare.
40 m2, 4 bäddar
Vrilvägen 9A
vrilvagen_1.jpg
GrandGårdarna Vrilvägen 9B
med sex bäddar, öppen spis – och stor bastu

Hela 80 m2 stor lägenhet med öppen spis i vardagsrummet. Välplanerad köksavdelning med diskmaskin och allt som behövs för självhushåll. Golvvärme i alla rum, även i badrummet med två duschar och dubbla handfat. Bastu med plats för sex välväxta. Skidbod och uttag för bilvärmare.
80 m2, 6 bäddar
Vrilvägen 9B
vrilvagen_2.jpg
Alla GrandGårdarnas stugor och lägenheter bokas genom Skistar, skistar.com/salen eller telefon 0771-84 00 00.
Har du funderingar och frågor kring GrandGårdarna är du välkommen att mejla till grandgardarna@grandgardarna.se
©2023 GrandGården. All Rights Reserved. Designed By    Guidelight